Ver como feminista

Títol: Ver como feminista
Autora: Nivedita Menon
Editorial: Consonni
Mesures: 215 x 139 mm
256 pàgines
Edició: 2020
Idioma: Espanyol
Imatge de coberta: Anita Dube
Traducció: Tamara Tenenbaum
Disseny: Rosa Llop
ISBN: 978-84-16205-57-8

22.90

Disponibilitat: En estoc

«Nivedita Menon combina una conceptualització d’alta complexitat de teories i pràctiques feministes amb un estil d’escriptura lúcid i meravellosament captivador. Emmarca els debats en una profunda comprensió de processos socioculturals més amplis i revela la interfície en la qual interactuen tots dos plans». —Tanika Sarkar

Incisiu, eclèctic i políticament compromès, Ver como feminista és un llibre audaç i d’ampli abast.
Per a l’escriptora Nivedita Menon, el feminisme no es tracta d’un triomf final sobre el patriarcat, sinó d’una transformació gradual de l’esfera social decisiva perquè les antigues estructures i idees canviïn per sempre.
Aquest llibre reivindica el món a través d’una lent feminista, entre l’experiència concreta de la dominació sobre les dones a l’Índia i els grans desafiaments del feminisme global. Des de les acusacions d’assetjament sexual contra figures de fama internacional fins al repte que la política de castes implica per al feminisme, des de la prohibició del vel a França fins a l’intent d’imposar la faldilla a les jugadores com a vestimenta obligatòria en les competicions internacionals de bàdminton, des de la política queer fins als sindicats de treballadores domèstiques o la campanya Pink Chaddi, Menon mostra amb destresa les maneres en què el feminisme complica i altera definitivament tots els camps de la societat contemporània.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.