Por esto estamos aquí

Títol: Por esto estamos aquí.
Autor: David Hammons.
Editorial: Alias.
Número de pàgines: 91.
Enquadernació: Rústica.
ISBN: 978-607-7985-02-0.

10.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquest llibre va ser traduït per Abraham Cruzvillegas a partir de la lectura dels textos en veu alta. Reuneix els assajos que Tom Finkelpearl, Alanna Heiss, Kellie Jones i Robert Farris Thompson van escriure per al catàleg de la retrospectiva de l’artista l’any 1991, així com un breu text de Lynne Cooke i una entrevista a Hammons, de Louise Neri, publicats en la revista Parkett, en 1992. David Hammons és un artista afroamericà, principalment reconegut per fer coses als carrers dels voltants de Brooklyn i Harlem, a Nova York. Se situa a si mateix en un punt entre l’art povera i Marcel Duchamp. Hammons crea la seva obra a partir dels desaprofitaments i detritus de la vida de la comunitat afroamericana, com ara ales de pollastre, ampolles de licor Night Train, flocs de cabells arrissats, “corcholatas”, etc. Les seves enginyoses i refinades escultures, així com les seves instal·lacions, performances i impressions corporals es nodreixen de la seva visió crítica del racisme i els estereotips culturals.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.