Falsa conciencia

Títol: Falsa conciencia. Ensayos sobre la industria del arte.
Editorial: Metales pesados.
Autor: Claudio Iglesias.
Nombre de pàgines: 190.
Any d’edició: 2014.
ISBN: 9789568415662.

18.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Les llargues hores dedicades a la investigació, la redacció de formularis i aplicacions, la recerca de contactes professionals en àmbits carregats de gent, les sessions de revisió de projectes en instàncies educatives, les presentacions d’imatges, les entrevistes, el temps lliure malgastat, els sentiments de culpa i la incertesa associats als mercats de feines creatives són, d’alguna manera, els processos que les imatges satisfetes deixen en suspens. Poques dècades abans hauria sigut difícil imaginar que la vida dels artistes podria homologar-se amb una successió d’escenes  d’aquest tipus. Els canvis que es van produir en l’àmbit artístic com esfera laboral, i que van acabar de fer torçar el significat general del concepte d’art, no es van donar d’un dia per l’altre. El problema al qual fa front aquest llibre no respecta nivells d’exclusivitat, ni tan sols li pertany completament el reducte de l’art. El seu desplegament excedeix de múltiples formats en el camp de les arts visuals. Amb lucidesa i contundència, Claudio Iglesias ens proposa aquí una ruta d’accés a aquest particular fenomen.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.