Derribando muros

Títol: Derribando muros.
Editorial: Malpaso
Autora: Marina Abramovic.
Nº de pàgines: 352.
Tamany: 15 x 23,5 cm.

25.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

L’artista de performance Marina Abramovic ha passat tota la seva vida enderrocant barreres; dolor, resistència, por, en una exhaustiva cerca de transformació emocional i espiritual tant en la vida com en l’art. En aquestes extraordinàries memòries relata la seva commovedora i èpica història, des de la seva difícil i abusiva infància a la Iugoslàvia de la postguerra, passant per la convulsa relació artística i amorosa amb el fotògraf i artista Ulay, fins a les seves atrevides i controvertides performances que van deixar atònits a espectadors i crítics de tot el món. Un llibre en el qual explora, a més, com el seu total compromís amb el present ha estat la clau del seu art i èxit. Una vívida i poderosa performance en si mateixa, ens revela com es va convertir en una de les artistes vives més importants.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.