Escritos (1966-2016) - Joseph Kosuth

Títol: Escritos (1966-2016) – Joseph Kosuth.
Editorial: Metales pesados.
Autor: Joseph Kosuth.
Edició i pròleg: Roc Laseca.
Any d’edició: 2018.
Format: Rústica.
Nombre de pàgines: 328.
ISBN: 9789569843198.

30.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

L’escriptura de Joseph Kosuth ha sigut, des dels seus orígens, connectada inextricablement amb la seva pròpia pràctica artística. Considerat un dels fundadors del que avui denominem art conceptual, aquest llibre recull la seva col·lecció més extensa d’assajos, entrevistes, cartes i textos inèdits que recorren els cinquanta anys en els quals Kosuth no només ha estat produint obra, sinó també, i sobretot, generant posicionaments artístics altament informats per la filosofia del llenguatge, Freud, Wittgenstein, el marxisme o l’antropologia cultural. De fet, aquest llibre, mostra que, d’alguna manera, l’art conceptual constituïa un programa. Una manera de qüestionar formes del sistema donat i d’alterar dinàmiques del context artístic. El seu punt de mira no estava enfocat cap als objectes de l’art (si a alguna cosa s’assembla aquesta selecció d’assajos, és a un obert manifest antiformalista i contra-morfològic), sinó cap a la interrogació del camp en el qual aquests objectes funcionaven. En la seva integritat, aquests escrits presenten una nova definició del paper expandit i de la responsabilitat de l’artista en els nostres temps, de la mà de qui es va proposar deixar de mirar les imatges, almenys les imatges donades, i començar a mirar des de més lluny, explorar el context, conèixer la història i trobar un ordre crític respecte a tot allò que estem veient. Evitar la sobreexposició per tornar transparent a la bastida que ens va veure.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.