En busca de aquel sonido

Títol: En busca de aquel sonido.
Editorial: Malpaso
Autor: Ennio Morricone.
Número de pàgines: 544.
Tamany: 14 x 21 cm.

26.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Què és la música? Quin és el seu propòsit? Continua tenint sentit estudiar música avui dia? Les històries i reflexions de Morricone que sorgeixen de la conversa amb el seu deixeble i confident, Alessandro de Rosa, ens plantegen aquestes qüestions. Vida i obra conflueixen en una mena de partitura que ens permet contextualitzar i comprendre algunes de les grans paradoxes i contradiccions del nostre temps. Conversar amb Morricone convida a reflexionar sobre el passat, el present i el futur de la música. No menys fascinant és la crònica de les seves trobades amb personalitats com Sergio Leone, Pasolini, Fellini, Scola, Bertolucci, Clint Eastwood, Tarantino, Brian de Palma o Oliver Stone. Ens regala, a més, un passeig per la seva producció aliena al cinema que ell defineix com a ‘música absoluta’. Premi Princesa d’Astúries de les arts 2020.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.