A contrapelo. Textos de arte no-oficial en Polonia (1960-1989) 

Títol: A contrapelo. Textos de arte no-oficial en Polonia (1960-1989).
Editorial: Metales Pesados.
Autor: AAVV.
Número de pàgines: 182.
Format: Rústica.
ISBN: 9789569843488.

17.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Com a primera traducció a l’espanyol, “A contrapelo” ofereix un repertori de símptomes, posicions i direccions que permet visualitzar un panorama històric-polític de l’escena artística a la Polònia comunista, des de la qual es van situar una sèrie de pràctiques artístiques no oficials a partir de la virulència del seu quefer teòric-artístic, entre el gest i la militància. Manifestos, reflexions i assajos d’artistes i col·lectius que d’alguna manera permean altres pràctiques escripturals (poesia, narrativa), a més del seu treball creatiu com a artistes visuals: el gruix d’aquelles veus inarticulades pel règim, cristal·litza la complexitat d’un art polonès no-oficial que, a contrapunt de les lògiques institucionals del camp i els supòsits epistemològics i estètics sota els quals descansa la definició d’art, es defineix en la cerca d’un lloc intermedi –aquell des del qual també és possible la interrupció i transformació del continuum de la història. Una manera de concebre i fer artísticament, cap a una definició política –i, pel mateix, no polititzada– de l’art.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.