Del cero al infinito

Títol: Del cero al infinito. Escritos de arte y lucha.
Editorial: Metales pesados.
Autor: Rasheed Araeen.
Any d’edició: 2019.
Nombre de pàgines: 150.
Enquadernació: Tapa blanda.
ISBN: 9789569843815.

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

En les últimes dècades s’han incorporat o assimilat significativament les pràctiques creatives i artístiques de zones poc representades del món en la cultura global. Molts celebren aquesta inclusió, justificant que es deu principalment al fenomen del mercat i a la internacionalització de l’art. No obstant això, part substantiva d’aquest procés d’incorporació gradual és producte d’un llarg camí de lluita per generar un discurs intel·lectual crític, que incorpori la visibilitat de l’art i cultures d’altres parts del món, en un escenari on prima una visió i hegemonia d’uns pocs països d’Occident. La inclusió progressiva d’altres mirades i discursos ha requerit (i encara requereix) postures combatives. Es tracta d’una lluita que no sols es produeix des del camp de les arts visuals, sinó també en el terreny intel·lectual enfront d’una pràctica acadèmica banal, asèptica i allunyada de la realitat. Durant més de cinquanta anys, Rasheed Araeen, a part del seu treball artístic, es va convertir en un referent internacional d’aquesta rebel·lia en contra de l’establishment. Del cero al infinito escrits d’art i lluita recull –per primera vegada en espanyol– una selecció de textos de l’artista pakistanès, establert a Londres, Rasheed Araeen.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.