Nuevas derivas

Títol: Nuevas derivas.
Editorial: Metales pesados.
Autor: Jacopo Crivelli Visconti.
Any d’edició: 2016.
Nombre de pàgines: 192.
ISBN: 9789568415938.

19.00

Disponibilitat: En estoc

Des de fa més de cinquanta anys, el terme “deriva” sembla vinculat a l’ús que se li va donar en l’àmbit situacionista, lligant-lo a un compromís social i polític que caracteritza, encara avui, el gruix de les obres on l’acte de caminar és un component central. Basant-se en una àmplia investigació de la producció artística llatinoamericana i internacional de les últimes cinc dècades, Jacop Crivelli Visconti traça relacions entre obres creades en diferents èpoques i contextos, buscant ressaltar algunes característiques comunes a les diferents derives i posant-les, al mateix temps, en diàleg amb algunes tendències de l’art en general -com la que apunta a la desmaterialització de l’obra, o com l’anomenada “estètica relacional”, entre d’altres.
D’aquesta manera, “Nuevas derivas” reconeix de manera inequívoca l’estret vincle que existeix entre “la revolució i l’acte de caminar, cosa que la mateixa paraula moviment, en l’encreuament altament simbòlic de les seves diverses accepcions, explicita ja amb claredat”.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.