Delitos fotográficos

Títol: Delitos fotográficos.
Editorial: Metales pesados.
Autor: José Pablo Concha Lagos.
Any d’edició: 2016.
Nº de pàgines: 130.
ISBN: 978-956-9843-10-5.

12.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

“… L’arribada de la tecnologia digital i la migració de la producció fotogràfica cap a les seves files, va introduir transformacions tan dràstiques que es va fer necessari tornar a pensar tota aquesta teoria a la llum d’aquesta metamorfosi inesperada. José Pablo Concha Lagos aborda aquesta tasca. Ho fa discutint amb alguns dels autors que han contribuït amb els conceptes més significatius a la construcció d’aquesta teoria. Des d’una perspectiva filosòfica, esbrossa els supòsits arrelats en el cor de tals conceptes i els posa a prova, tant a l’interior de la seva pròpia lògica discursiva com en relació amb els seus sistemes de referències i amb els camins que adopta avui la fotografia digital. L’obstinació de Concha Lagos per repensar la fotografia des de les seves propietats materials, culturals, estètiques i filosòfiques, és estimulant fins i tot si, per a fer-ho, s’apresta a negar el seu propi objecte d’estudi. I sense cap dubte, comporta una actitud gens menyspreable per a un autor que es considera a si mateix un fotògraf, i que en el seu horitzó analític es topa amb la necessitat recurrent d’aprehendre i caracteritzar la (im)possibilitat d’una fotografia…” (Rodrigo Alonso)

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.