Si pierdo la memoria/If I Lose Memory

Títol: Si pierdo la memoria/If I Lose Memory
Autora: Corina Matamoros
Editorial: Turner
Mesures: 16 × 24 cm
Nº pàgines: 304
Idioma: Espanyol i anglès
ISBN: 978-84-17866-30-3

28.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

L’obra de vint dels artistes més rellevants de la Cuba actual en una anàlisi crítica.

Fruit de la seva experiència curatorial de gairebé quaranta anys, Corina Matamoros escriu en aquests incisius assajos sobre alguns dels treballs recents de vint destacats artistes cubans contemporanis.

Els creadors seleccionats, nascuts entre els anys cinquanta i setanta del segle xx, van renovar amb les seves propostes l’art de l’illa. Les seves aportacions a les arts plàstiques i visuals des de la creació, i en alguns casos també des de la docència, els van portar a aconseguir el reconeixement nacional internacional.

Partint d’una metodologia contextual, l’autora descriu i analitza les seves obres; les situa en el seu context artístic, social i cultural; i reflexiona entorn dels seus significats i objectius. Al mateix temps perfila les característiques i els canvis de l’art cubà dels últims temps.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.