El arte a contratiempo. Historia, obsolescencia, estéticas migratorias

Títol: El arte a contratiempo. Historia, obsolescencia, estéticas migratorias.
Editorial: AKAL
Autor: Miguel Ángel Hernández.
Num de pàgines: 240.
Tamany: 17 x 24cm.

22.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Davant del temps lineal, accelerat i capitalitzat del present, en les últimes dècades un gran nombre d’artistes han intentat explorar modalitats alternatives d’experiència temporal: interrupcions, demores, alteracions, salts, discontinuïtats, desincronitzacions… Els assajos d’aquest llibre modulen aquesta tesi a través d’una sèrie de qüestions fonamentals per a entendre l’art i la cultura visual de les últimes dues dècades, com són la potència crítica de l’obsolescència i el retorn de la materialitat, l’art d’història i el seu qüestionament de la linealitat temporal, l’anacronisme i la heterocronia, o les estètiques migratòries. Tot això travessat per la convicció que l’art, avui més que mai, es configura com un espai únic per a assajar formes crítiques i diferents de recordar el passat, habitar el present i imaginar el futur.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.