Graciela Iturbide. Cuando habla la luz

Títol: Graciela Iturbide. Cuando habla la luz
Autora: Graciela Iturbide
Editorial: Turner
Mesures: 24 × 31.5 cm
Nº pàgines: 280
ISBN: 978-607-9478-27-8

40.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Revisió dels treballs i temes més importants de la màxima exponent de la fotografia mexicana.

El llibre reuneix els temes que han interessat a l’artista, amb ampli reconeixement internacional, al llarg de quaranta-cinc anys de treball, des dels anys seixanta fins a l’actualitat, sense intentar ser una recopilació retrospectiva.

Es divideix en vint apartats que recorren la seva vida i els seus viatges, i que compilen les obres que li han donat fama i altres menys vistes pel públic general.

L’exposició, que antecedeix al llibre, va estar a càrrec de Juan Rafael Coronel Rivera i es va presentar en el Palau de Iturbide a Ciutat de Mèxic amb gairebé 270 fotografies provinents de la col·lecció personal de la fotògrafa; totes, excepte algunes excepcions, impreses en plata sobre gelatina, la tècnica en la qual més ha treballat.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.