Pensar la imagen

Títol: Pensar la imagen
Autor: Emmanuel Alloa
Editorial: Metales pesados
Nº pàgines: 250
Edició: 2020
ISBN: 9789566048220

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Pensar la imagen és el primer llibre d’una sèrie que recull assajos d’autors provinents de diferents països i tradicions, dedicats a problematizar la visualitat en les seves diverses modalitats. Àtoms, cèl·lules, galàxies, fòssils, afiches, memes, bitllets, fórmules matemàtiques, compostos químics i un llarg etcètera s’estudien (es pensen) avui al costat de pintures, pel·lícules, fotografies, performances, esbossos i un altre llarg etcètera. Aquest fenomen travessa Pensar la imagen, llibre que segurament es transformarà en una eina ineludible no sols per als qui es preocupen pel lloc de la imatge, sinó per a qualsevol que s’interessi per la cultura contemporània. Si l’anomenat gir visual (o icònic) és tal, subsumint, no anul·lant, el gir lingüístic, això es deu al fet que no està, en principi, relacionat tant amb la proliferació d’imatges ni amb la societat de l’espectacle, sinó amb el fet que les imatges en si estan obligant diverses disciplines i camps de recerca a preguntar-se per elles.

L’heterogeneïtat dels objectes i mirades que aquí han estat seleccionats només pot arribar a confirmar el fet que la imatge és tan indisciplinada com indisciplinaria, i és això precisament el que aquest llibre dóna a pensar. Articles de: Gottfried Boehm; Marie-José Mondzain; Jean-Luc Nancy; Emanuele Coccia; Emmanuel Alloa; Hans Belting; Horst Bredekamp; W.J.T. Mitchell; Jacques Rancière; Georges Didi-Huberman.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.