CARE, cuidar importa

Títol: CARE, cuidar importa
Autora: Ana Álvarez Errecalde
Autoedició
Mesures: 30 cm x 23 cm
Nº pàgines: 144
Edició: 2020
Ciutat d’edició: Barcelona
ISBN: 978-84-09-25509-2

36.95

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

“Arribem a la vida necessitats d’amor i sosteniment i molt probablement tornarem a necessitar-los en la nostra última etapa. Al llarg de la nostra existència, són moltes les vegades en les quals es fa imprescindible la col·laboració de l’entorn. Les cures no són part de la vulnerabilitat de la vida, les cures constitueixen la vida, perquè és dins d’aquest context on establim les relacions que ens defineixen.” Ana Álvarez-Errecalde / llibre CARE, cuidar importa.

CARE, cuidar importa és un assaig fotogràfic que ofereix una resposta urgent a l’imaginari cultural que retrata la discapacitat i dependència des de la ridiculizació, la caricatura i la burla.

El llibre interpel·la a múltiples àrees com les arts, la psicologia, la sociologia, la salut, la filosofia, l’economia, la història i el gènere. En donar visibilitat a diferents experiències de vida basades i sustentades per la cura, dóna rellevància a la tasca de cuidar i qüestiona una activitat imprescindible i invisibilitzada en diferents àmbits de la vida. CARE, cuidar importa cerca revertir la connotació de dependència com a marginalitat, càstig o conseqüència al fet, encarnació del mal.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.