El eco está en todas partes

Títol: El eco está en todas partes.
Editorial: Alias.
Autor: Manuel Rocha Iturbide.
Idioma: Espanyol.
Dimensions: 17.5 x 24 cm.
Pàgines: 253.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: Dues Tintes + Encartament a Color.
ISBN: 978-607-7985-17-4.

26.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Manuel Rocha Iturbide és un compositor mexicà reconegut per la seva exploració de l’entorn acústic transformat en peces musicals, composicions electròniques i instal·lacions sonores. Les seves recerques dels paisatges sonors al voltant del món l’han portat a ser un pioner de la composició musical contemporània. En “El eco está en todas partes” l’autor presenta la seva visió de la composició electroacústica a partir de diversos assajos, articles especialitzats, partitures, fotografies, esbossos, descripcions de peces i instal·lacions, així com obres creades al llarg de la seva trajectòria. Així mateix, mostra a un artista multidisciplinari capaç de trobar ressonàncies i reverberacions de la seva exploració en el context quotidià, amb el que s’enriqueix la perspectiva de la música actual.
El llibre s’inicia amb una conversa amb Guillermo Santamarina, i conté, a més, un glossari personalitzat amb més de quaranta termes musicals i electroacústics. Aquesta publicació va ser secundada pel Fons Nacional per a la Cultura i les Arts a través del Programa de Foment a Projectes i Conversions Culturals Vintena Novena Edició, 2013.
“A través del desdoblament de l’objecte sonor pretenc mostrar diferents perspectives d’una mateixa cosa. Aquest procés seria equivalent a visualitzar un so en tres dimensions.” –MR.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.