Eva Hesse

Títol: Eva Hesse.
Editorial: Alias.
Autora: Lucy Lippard.
Idioma: Espanyol.
Dimensions: 14 x 21 cm.
Pàgines: 368.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: dues tintes.
ISBN: 978-607-7985-23-5.

18.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

En aquest llibre, Alias presenta la reedició i traducció a l’espanyol de l’històric treball de Lucy Lippard publicat originalment en 1976 sobre la seva estimada amiga Eva Hesse. Recorregut íntimament inspirador per a qualsevol lector, perquè permet endinsar-se en la ment de l’artista amb empatia, fent possible gaudir del seu estret vincle entre vida i art. Lippard ens brinda un panorama de cada etapa del procés personal i artístic de Hesse; els seus anys com a pintora, el seu pas per l’escola d’arts, els seus primers experiments amb l’escultura i per descomptat la seva gran preocupació per qüestionar la seva experiència com a dona en l’art i com això influïa en el seu treball i entorn.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.