El museo. Manual Internacional

Títol: El museo. Manual internacional.
Editorial: AKAL
Autors: Timothy Ambrose i Crispin Paine.
Num de pàgines: 542.
Tamany: Rústica 17 x 24 cm.

25.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Pensat especialment per als nombrosos museus que operen al món amb recursos limitats i poc personal, i partint d’un ampli espectre d’experiències pràctiques, en les seves pàgines es proporciona una guia bàsica de tots els aspectes del treball museístic, de l’educació i la formació del públic a l’organització i planificació del museu, passant per la gestió i conservació dels fons i col·leccions. Organitzat amb un concepte modular amb més de 100 unitats, el llibre es pot utilitzar com a obra de referència per a abordar la gestió diària, i també com a llibre de text clau en programes de formació.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.