A fuerza de puntos. La experiencia como puntuación

Títol: A fuerza de puntos. La experiencia como puntuación.
Editorial: Metales Pesados.
Autor: Peter Szendy.
Nº de pàgines: 178.
Enquadernació: Tapa tova.
Any d’edició: 2016.
ISBN: 9789568415846.

16.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Se sap que la puntuació té una llarga història: des dels llibres de comptes dels escribes de l’Antic Egipte fins als recents smileys. Prestant gran atenció a l’art de puntuar en les seves formes clàssiques o contemporànies, aquest llibre voldria, no obstant això, obrir un camp més vast: el de l’estigmatologia (del grec stigmê: «punt»), la qual analitza els “efectes puntuants” on sigui que apareguin. En el relat i en la producció autobiogràfica, trobem un subjecte que no és més que el contraatac d’una sèrie de puntuacions, tal com el donen a pensar la psicoanàlisi i la literatura, de Tristram Shandy a Lacan, passant per l’extraordinària novel·la de Chéjov, “El punt d’admiració”. Per a descriure aquests “efectes puntuants” s’intenta finalment construir –amb Hegel, Nietzsche i alguns altres– un concepte de puntuació atent al ritme i a la pulsació del fraseig, així com als abastos polítics inherents a tota força de punt.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.