¿Cómo construyen las prácticas artísticas esfera pública?

Títol: ¿Cómo construyen las prácticas artísticas esfera pública?
Mesures: 222 x 18 x 144 mm
176 pàgines
Edició: 2016
Tipus: Catàleg
Idioma: Castellà / Anglès
Disseny: Eider Corral
ISBN: 978-84-16205-21-9

10.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Més que adjectivar i delimitar les pràctiques artístiques com a “públiques”, en línia amb la noció de “art públic”, aquí es proposa operar sobre el concepte més difús de “esfera pública”. Això amplia i escampa la mirada sobre l’operació, que l’art possibilita, d’anàlisi i representació dels assumptes comuns. *LaPublika es mou entre els plecs del públic, el privat, el comú, l’íntim, la plaça, la galleda blanca, el polític, l’institucional, els conflictes, el democràtic, el sonor, les imatges, els relats, el discurs, la conversa, el diàleg, el murmuri, el crit, el cruixit i molts altres substantius que van i vénen.

Aquesta publicació recull documentació del projecte LaPublika, laboratori de recerca artística sobre esfera pública. Dirigit per la productora d’art i editorial Consonni, co-produït per Donostia / Sant Sebastià 2016 i Tabakalera, amb la col·laboració i el suport de múltiples organitzacions, institucions i còmplices.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.