TMA 985

Autor: Silvia Triana
Editorial: ferranElOtro Editor
Data: Novembre 2019
Idioma: Espanyol / Anglès
Format: 12.5 x 19.5 cm
Pàgines: 228 pp.
ISBN: 978–958–48–7769–7

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquesta publicació és un indexat en procés constant que investiga les relacions que estableixen els subjectes amb els espais i/o els objectes amb què conviuen. La proposta intenta recollir, de la manera més exhaustiva possible, les diferents parts que componen el tractocamió familiar, vehicle identificat amb la matrícula “TMA985” i tot esperant el procés de chatarrització, després de quaranta anys en funcionament.

Aquesta és la darrera etapa del projecte, una compilació taxonòmica dels dibuixos de cada una de les peces del vehicle. Un intent de traduir a allò concret l’abstracció d’un contingut que qüestiona el sistema de convencions de la representació, en què l’obra d’art es converteix en el suport d’alguna cosa que està fora, d’alguna cosa que cal buscar en un altre lloc. En aquest cas, aquests ítems i la seva organització en diferents tipologies d’inventaris tenen un caràcter autobiogràfic. Signes que es converteixen en rastres o empremtes de relacions afectives que mitjançant la seva enumeració, enunciació, representació, reproducció i repetició resisteixen al seu oblit.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.