Buscando el atardecer

Autor: David Gutiérrez
Editorial: ferranElOtro Editor
Data: Novembre 2020
Idioma: Espanyol / Anglès
Format: 16.5 x 22 cm
Pàgines: 52 pp.
ISBN: 978–958–49–0111–8

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquesta publicació és el resultat d’una investigació sobre els postulats del Modernisme al camp de la fotografia artística. A partir d’una selecció d’imatges extretes de càmeres de seguretat, a les quals es pot accedir remotament per internet, es fa un recorregut per diferents ciutats del planeta seguint el moviment de rotació de la Terra, per capturar-ne l’ocàs, moment en què el sol travessa el pla de l’horitzó i passa de l’hemisferi visible al no visible.

Aquestes imatges, de baixa resolució, dubtós enquadrament i autor desconegut, anuncien l’esgotament del projecte de la modernitat. La publicació resultant posa a debat la història del mitjà fotogràfic i ho fa reapropiant-se de manifestacions existents però col·locant-les en un context nou que permeten a l’autor descodificar els preceptes existents que postulava la crisi de la Postmodernitat.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.