Action comics (Détournement)

Autor: Martín Vitaliti
Editorial: ferranElOtro Editor
Data: Febrer 2019
Idioma: Espanyol / Anglès
Format: 19 x 27 cm
Pàgines: 16 pp.
ISBN: 978–958–48–5694–4

10.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquesta publicació és el resultat d’una investigació que s’ha centrat en un rastreig sobre els originals d’una selecció de còmics d’autors de diferents nacionalitats per reconstruir els contextos en què van ser elaborats. L’autor ha recuperat la informació que es queda a els marges, i en la majoria dels casos acaba desapareixent, quan aquests dibuixos entren a la indústria del còmic per ser publicats.

Amb la reconstrucció d’aquests originals, l’autor (re)enquadra aquestes imatges per fer visible aquesta informació que reflexiona sobre els conceptes d’original, la traducció, el valor de mercat o els drets d’autor. El projecte finalitza amb la publicació de l’edició, en què els originals elaborats per l’autor tornen a patir un procés de modificació i/o neutralització per a la seva publicació final (traducció, reenquadrament, retall, redibuixat, tramat o eliminació de color) i tornar-vos a un consum per a un públic més massiu.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.