Wilfredo Prieto, Loophole (Sèrie AL núm. 3)

Barcelona: ArtsLibris, 2018
En col·laboració amb les galeries Annet Gelink,
Kurimanzutto, Massimo Minini i Nogueras Blanchard.
800 exemplars: 400 en castellà i 400 en anglès.
[600] p., en 4 toms
5,5 x 5,5 mm
Impressió off-set 4 colors, enquadernació rústica
ISBN: 978-84-09-01109-4
Distribució: ArtsLibris

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Loophole consta de quatre llibres (i un colofó) de mesures molt reduïdes, tots guardats dins d’un estoig dissenyat per a l’ocasió. Aquest llibre amplia la sèrie de llibres d’artista de Prieto que comparteixen un petit format i un forat que, com a protagonista principal, els falca i travessa. Un element constitutiu, el forat, de reminiscència minimalista, que podem comprendre com una deriva del seu interès per aquells objectes circulars i corporis que sovint formen part de les seves escultures, dibuixos i fotografies.

Aquesta edició ofereix, d’una banda, una formalització singular que té en el format extremament petit -4 x 5 cm- una particularitat que ens porta a pensar en precedents com Dieter Rotho de Michelangelo Pistoletto, tots dos interessats a realitzar edicions de petit format. Així mateix, el forat circular com a protagonista ens remet a una constant que es troba en les escultures i objectes de Prieto: ja sigui una moneda, un cabdell de fil, una tassa, una bala de goma de xocolata o un pèsol, es tracta d’elements que impulsen a contemplar la circularitat, tema recurrent en el seu treball.

Loophole inclou imatges de moments i llocs viscuts per l’artista – d’un bitllet d’avió a una targeta de crèdit, de la factura d’un esmorzar a Venècia a una targeta de visita – que ens mostren l’experiència diària de l’artista i l’ajuden a reescriure seva història personal.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.