Marcel Broodthaers

Títol: Marcel Broodthaers.
Editorial: Alias.
Artista: Marcel Broodthaers.
Idioma: Espanyol.
Dimensions: 14 x 21 cm.
Nombre de pàginas: 144.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: Una tinta.
ISBN: 978-607-7985-22-8.

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Marcel Broodthaers (Bèlgica, 1924–1976) a l’edat de quaranta anys comença la seva experiència com a artista visual. La seva formació com a poeta es combina amb la seva intenció d’atorgar una materialitat al llenguatge; per a això alterna amb diversos mitjans com: escultura, instal·lació, llibre d’artista, pintura i cinema. Les seves solucions formals permeten reminiscències de Magritte, el surrealisme i el pop, les quals, donen sentit a les peces i les proveeixen d’humor i poesia; tots dos elements importants dins de l’obra de Broodthaers. Va realitzar constants revisions a l’estructura museística, com en Musée d’Art ModerneDépartment donis Aigles (1968) i va aconseguir exercir una crítica institucional que el va convertir en una inevitable referència per a generacions posteriors.

Aquest llibre és una compilació de poemes, peces, imatges i entrevistes fonamentals en l’obra de Broodthaers i traduïdes a l’espanyol. L’edició recorre les idees més excel·lents del treball de l’artista; es mou entre les múltiples sortides formals i conceptuals, presentant un panorama ampli d’alguns dels seus projectes i del context en el qual es van desenvolupar. En aquest llibre es plantegen temes com la modernitat, la figura del museu i dinàmiques socials i econòmiques del circuit de l’art. És una selecció sintètica, la traducció de la qual permet conservar aquells jocs de paraules que donen significat a l’obra de Broodthaers.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.