Proyectar mundos. Una teoría política del diseño

Títol: Proyectar mundos. Una teoría política del diseño.
Editorial: Metales pesados.
Autor: Friedrich Von Borries.
Any d’edició: 2019.
Nombre de pàgines: 114.
ISBN: 9789569843723.

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

“Proyectar mundos” és un manifest que explicita la pregnància que el disseny ha tingut en les últimes dècades en l’adaptació i el desenvolupament de l’individu en si mateix, les societats i la civilització, més enllà de la concepció clàssica que remet la disciplina a l’àmbit merament decoratiu o funcional de l’objecte que defuig les seves repercussions culturals, econòmiques i polítiques. Una praxi que no atengui tal impacte, assenyala Friedrich von Borries, acaba per confirmar les lògiques de poder i de dominació. Enfront de la necessitat de repensar el disseny des d’una perspectiva política, von Borries promou una pràctica que potenciï noves formes de convivència i autorealització dels individus fora dels mecanismes coercitius propis de les societats de suggestió.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.