Abismos temporales: Feminismo, estéticas travestis y teoría queer

Títol: Abismos temporales: Feminismo, estéticas travestis y teoría queer.
Editorial: Metales Pesados.
Autor: Nelly Richard.
Nº de pàgines: 226.
Enquadernació: Rústica.
Any d’edició: 2018.
ISBN: 9789569843631.

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Abismos temporales” de Nelly Richard és un llibre urgent i necessari en l’actual context de redefinicions dels cossos, sexes i gèneres propulsat pel feminisme. Les seves reflexions i advertiments van des del Primer Congrés de Literatura Femenina de l’any 1987, passant per les arriscades lectures de les contorsions travestís dels anys de la dictadura i la transició, fins a arribar a les resistències d’avui amb una teoria queer a la qual li costa enfocar les corporalitats dissidents del Sud. Nelly Richard es mou com una “trànsfuga de l’acadèmia” entre polítiques de la memòria, teoria feminista, arts visuals i crítica cultural, escrivint sempre en oposició a les estructures de la tradició disciplinària. La seva passió per l’assaig defensa aquest gènere com una possibilitat d’expressió que tempteja, conjectura, exposa els seus processos de creació amb una poètica que s’escapa de la llengua majoritària. Llegir aquest llibre que explora el temps sense fixar-lo, és trobar-se amb la densitat crítica com a arma, l’escriptura com a eix articulador, la trinxera de la desconfiança a l’ordre establert com a política anarco-barroca.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.