Camarón

Títol: Camarón
Autor: Clemente Bernad
Editorial: Ojos de Buey / JANUS
Primera edició: 2021
Nº de pàgines: 52
Dimensions: 16 x 21,3 cm
ISBN: 978-84-120918-2-3

18.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Ojos de Buey és un arxiu dedicat a la fotografia documental realitzada a Espanya en els últims cinquanta anys; una sèrie de publicacions periòdiques, cadascuna centrada en un treball determinat d’un fotògraf o fotògrafa. A partir d’aquesta col·lecció, l’arxiu pretén posar en relleu la intrahistòria, cultura i contracultura del país i divulgar l’obra d’autors que hagin retratat les seves diverses realitats socials, oferint testimoniatges d’el que és quotidià així com del que és excepcional.

Aquest primer volum reuneix imatges inèdites del funeral de Camarón de l’Illa. José Monje Cruz va morir a Badalona el 2 de juliol de 1992. El cos del cantaor va ser traslladat l’endemà a l’Illa, la seva ciutat natal. Considerat el mite més gran del flamenc, milers de persones van acudir al seu enterrament sota un sol abrasador on es van viure autèntics moments d’agitació. Enmig d’aquella bogeria col·lectiva es trobava càmera en mà Clemente Bernad. El fotògraf ens ofereix, publicat per primera vegada després de gairebé trenta anys, el seu testimoniatge d’aquells tràgics dies.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.