Teignmouth Electron

Títol: Teignmouth Electron.
Editorial: Alias.
Autora: Tacita Dean.
Idioma: Espanyol.
Número de pàgines: 104.
Dimensions: 21 x 14 cm.
Enquadernació: Rústica.
ISBN: 9786077985112.

10.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Tacita Dean (Canterbury, Anglaterra, 1965) es va formar com a pintora. Avui en dia treballa amb una varietat de mitjans que inclouen el dibuix, la fotografia i el so, encara que és millor coneguda per les seves pel·lícules en 16 i 35mm. L’obra de Dean busca connexions entre passat i present, realitat i ficció. Crea mapes tant del món objectiu com dels mons privats, i traça la complexa interacció entre tots dos.
Fascinada per la mar com a motiu, Dean l’empra en les seves obres associat al sublim; la seva força elemental representa les emocions humanes: turbulentes i ingovernables. Particularment commoguda pel tràgic relat de Donald Crowhurst —qui va pretendre navegar en solitari i sense escales al voltant del món a bord del Teignmouth Electron—, va realitzar la recerca continguda en aquest llibre, en el qual explora la seva implicació personal en el viatge de Crowhurst i plasma els seus pensaments, sentiments i idees al costat d’imatges de l’embarcació realitzades en Caiman Brac.
Originalment publicat per Bookworks, a Anglaterra, l’edició d’Alias acompanya la portada de cadascun dels exemplars amb un fragment de la pel·lícula de 16 mm en la qual l’artista va filmar al Teignmouth Electron, protagonista d’aquesta història.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.