Políticas de lo sensible. Líneas románticas y crítica cultural

Títol: Políticas de lo sensible. Líneas románticas y crítica cultural.
Editorial: AKAL
Autor: Alberto Santamaría.
Nº de pàgines: 432.
Tamany: 14 x 22cm.

22.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

La cultura no és una fina pell que puguem separar, quan millor ens convingui, de les nostres activitats econòmiques i polítiques quotidianes. Molt al contrari, el seu nucli és mòbil, inaprehensible i sempre roman tenyit per les transformacions socials que es donen al seu voltant i de les quals depèn tant la seva força com la seva existència. Ara bé, seria també un error reduir tota cultura a una simple expressió reflexa de la vida econòmica i política. L’activisme cultural neoliberal i el marxisme més ortopèdic s’han manejat, a vegades astutament, en aquests espais de desconnexió i buidatge de tot allò cultural. Aquest llibre analitza aquest horitzó prenent com a eix les eines del romanticisme i l’embranzida de la crítica cultural.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.