Escritos de Sol LeWitt

Títol: Escritos.
Editorial: Alias.
Autor: Sol LeWitt.
Idioma: Espanyol.
Dimensions: 14 x 21.5 cm.
Número de pàgines: 156.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: Una tinta.
ISBN: 978-607-7985-26-6.

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Sol LeWitt posseeix un lloc privilegiat en la història com un artista que va exercir alhora com a teòric de l’art conceptual. Va creure de manera fefaent en l’artista com a generador d’idees. Va ser un intel·lectual pragmàtic que va afegir una nova dimensió al paper de l’artista, marcant una etapa de transició del modernisme a l’art contemporani, lluny de l’expressionisme abstracte o de qualsevol mena de romanticisme. Per a LeWitt, l’obra d’art és la idea en si mateixa i, com aquesta pot ser considerada un treball i una obra per se, posant èmfasi en el procés o el projecte sobre la construcció de l’obra. «Un artista ha d’estar disposat a concebre una obra d’art i delegar la seva producció a uns altres o potser, en un altre extrem, ni tan sols haver de fer-la.» L’obra de LeWitt deambula entre el dibuix, la fotografia i l’escultura, així com la producció de murals efímers i projectes editorials.
En aquest llibre es presenten els seus propis escrits, cartes, enunciats, entrevistes, diagrames i esquemes, que ens deixen veure un pensament estructurat i sistemàtic, una espècie de matemàtica formal. LeWitt va ser un artista fonamental per a la seva generació i en bona part continua sent indispensable per a comprendre el present.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.