Pomelo

Títol: Pomelo
Autora: Yoko Ono
Editorial: Alias
Mesures: 14 x 21.5 cm
Nº pàgines: 296
Enquadernació: Rústica
ISBN: 978-607-7985-35-8

19.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Yoko Ono  (Tòquio, el Japó, 1933) va començar la seva pràctica artística al Japó a principis dels cinquanta. El seu primer acostament a l’art va estar molt lligat al grup Gutai, un dels col·lectius artístics més importants de la postguerra particularment enfocat en la performance, el happening i la instal·lació. En traslladar-se en 1952 a Nova York, Ono es va integrar a Fluxus, un moviment fundat per George Maciunas que va buscar generar noves formes artístiques centrades en l’acció i la participació activa del públic. A principis dels anys seixanta Ono va efectuar diversos performances, com el famós Cut Piece (1964). Aquest mateix any, el seu cèlebre llibre, Grapefruit (Pomelo), va ser publicat per Wunternaum Press a Tòquio.

Aquest llibre es presenta com una sèrie d’instruccions que conviden a desvincular-se, per mitjà de la contemplació, d’un món alienat pel consum i la producció frenètica d’informació i mercaderia. En aquesta peça, en la qual Ono explora la relació entre l’art i la vida a partir de fenòmens quotidians, el detenir-se a observar i/o escoltar es torna una experiència artística en si mateixa.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.