Mi libro es su libro

Títol: Mi libro es su libro.
Editorial: Alias.
Autor: Lawrence Weiner.
Idioma: Espanyol.
Dimensions: 14 x 21 cm.
Número de pàgines: 128.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: Una tinta.
ISBN: 978-607-7985-28-0.

10.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Lawrence Weiner va néixer al Bronx, Nova York, el 1942. És una figura central de l’art conceptual de finals dels anys seixanta. Va escriure Statements, el seu primer llibre, el 1968, una petita compilació de textos que descrivien projectes i instruccions per al lector, i que és considerat un dels primers textos del corrent conceptual. El seu treball consisteix sovint en textos que recorren a jocs semàntics i gramàtics; les instal·lacions lingüístiques sobre murs han estat el seu principal mitjà. Ha fet incursions també en el vídeo, l’escultura, la performance, l’art sonor i el disseny gràfic.

Alias presenta al seu públic un títol que ens col·loca davant de les bases del pensament de Lawrence Weiner. “Mi libro es su libro” és un recull d’escrits, peces i entrevistes traduïdes a l’espanyol per diversos artistes. La portada d’aquesta edició va ser dissenyada pel matéis Weiner, qui, a més, va seleccionar el títol del llibre, mateix que parafraseja una coneguda peça seva dels anys vuitanta, titulada Casa meva és casa seva.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.