El imperativo estético

Títol: El imperativo estético.
Editorial: AKAL
Autor: Peter Sloterdijk.
Num de pàgines: 432.
Tamany: Rústica 14 x 21,5cm.

24.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Un llibre que perfectament es pot considerar com el cànon estètic de Peter Sloterdijk. En aquest llibre, Peter Sloterdijk toca tots els gèneres moderns de les arts, des de la música fins a l’arquitectura, des de l’ús de la llum fins a les arts vives, des del disseny fins a la tipografia. Transita per tots els camps del visible i l’invisible, de l’audible i l’inaudible, en un arc històric que s’estén des de l’Antiguitat fins a Hollywood. Quan aplica el seu particular mètode de distanciament del discurs a la contemplació d’obres i gèneres artístics, els objectes descrits es mostren sobtadament sota una llum diferent, i amb el seu despert i combatiu sentit de l’actualitat ens condueix lluny, molt lluny dels camins trillats del comentari artístic.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.