Entre el mueble y el inmueble (entre una roca y un lugar sólido)

Títol: Entre el mueble y el inmueble (entre una roca y un lugar sólido).
Editorial: Alias.
Autor: Jimmie Durham.
Idioma: Castellà.
Dimensions: 14 x 21 cm.
Número de pàgines: 104.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: pues tintes.
ISBN: 978-999-0194-93-7.

13.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Jimmie Durham va néixer l’any 1940 als Estats Units. Durant molt de temps, va ser membre del American Indian Movement i director del International Indian Treaty Council de l’ONU; ha participat activament com a escriptor, editor i activista en diverses iniciatives artístiques en l’àmbit internacional. L’any 1998, Durham va ser becari del DAAD (Deutscher Aka-de-mischer Austausch Dienst), a Berlín. Des del seu retorn a Europa el 1994, el treball de Durham s’ha concentrat principalment en la relació entre l’arquitectura i les narratives monumentals i nacionalistes. Va rebre el premi Günther-Peill el 2003, el Premi Robert Rauschenberg de la Foundation for Contemporary Arts el 2017, i el Lleó d’Or de la 58è Biennal de Venècia per la seva trajectòria artística el 2019. “Entre el mueble y el inmueble (entre una roca y un lugar sólido)” és la traducció a l’espanyol d’un text publicat amb motiu de l’exposició de l’autor titulada Jimmie Durham, Between the Furniture and the Building (Between a Rock and a Hard Plau), Berlín, 1998. El llibre editat a dues tintes, es troba il·lustrat amb dibuixos i fotografies de l’obra de l’artista.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.