Melquíades Herrera

Títol: Melquíades Herrera.
Editorial: Alias.
Autor: Melquíades Herrera.
Idioma: Espanyol.
Dimensions: 25 x 19 cm.
Pàgines: 320.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: Quatre Tintes.
ISBN: 978-607-7985-19-8.

30.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Melquíades Herrera (1949-2003) va ser un artista polifacètic i irreverent. Pioner de la performance a Mèxic i membre del llegendari No-Grupo (1977-1983). Va impartir classes de geometria, educació visual i disseny a l’Antiga Acadèmia de Sant Carles, a l’Escola de Disseny de l’INBA i a l’Escola Nacional d’Arts Plàstiques. La fascinació de Melquíades Herrera pels objectes quotidians, així com el seu interès per la cultura popular urbana i el seu agut sentit de l’humor, el van convertir en una figura summament particular en l’escena de l’art de finals del segle XX. Melquíades atenia l’estètica tant en carrers i mercats sobre rodes com en galeries i museus. Els seus escrits en revistes i diaris il·lustren una manera particular de fer crítica mordaç.

Aquesta publicació, coordinada per Sol Henaro, reuneix materials que Melquíades Herrera va produir al llarg de la seva trajectòria. Fotografies, objectes, cròniques, assajos i poemes de la seva autoria permeten endinsar-se en el seu univers. Les obres, acompanyades de notes per a la seva contextualització i testimoniatges de col·legues i amics, recomponen una producció artística que, per la seva naturalesa efímera i per omissions institucionals, havia quedat apartada del públic, però persistia com a rumor, gairebé de culte, en diverses generacions.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.