Las fotos que nunca hice

Títol: Las fotos que nunca hice
Editorial: Ediciones Posibles
Autor: Alex Llovet
Primera edició: 500 ejemplares
Mesures: 14 x 21,5 cm
240 pàgines
ISBN: 978-84-09-18599-3

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

A mig camí entre el relat de viatges i la ficció autobiogràfica, aquesta novel·la suposa el debut literari d’Alex Llovet, reconegut per la seva obra fotogràfica i per ser la meitat del grup musical The Pinker Tones. Una història apassionant d’amistat, amor i família, que indaga en el sentit de la maduresa, de l’ambició i dels processos creatius, per a convertir-se en un profund homenatge als artistes anònims.

Las fotos que nunca hice narra al llarg de quatre dècades la vida de Carlos, un fotògraf aficionat de Barcelona, sensible, insegur i lleugerament hipocondríac, i les circumstàncies que li empenyeran a enfrontar-se a les seves pors per a poder perseguir els seus somnis. Li acompanyen la seva parella Alice, les seves dues filles Laila i Pixie, i els seus amics: Pablo, un aclamat dissenyador gràfic, Juanma, un cantant amb pànic escènic, i Luz, una pintora argentina greument malalta.

Una mirada mordaç al món de l’art i de la creació, no exempta d’humor i profundament humanista. Pàgines on palpita la vida i ressonen les paradoxes de l’existència, amb el seu goig radiant i la seva temible crueltat, però sobretot pàgines que emocionen per la seva honestedat i sensibilitat.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.