El arte obra en el mundo. Cultura ciudadana y humanidades públicas

Títol: El arte obra en el mundo. Cultura ciudadana y humanidades públicas
Autora: Doris Sommer
Editorial: Metales Pesados
Nº pàgines: 274
Edició: 2020
Enquadernació: Rústica
ISBN: 9789566048060

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Celebrar l’art i la interpretació com a pràctiques capaces d’abordar els desafiaments socials és el que proposa Doris Sommer en aquest llibre. Per a refrescar el compromís de les humanitats amb el món més enllà de les aules, al llarg dels capítols ofereix mostres de projectes reformistes que inspiren fe en la mesura del possible perquè aconsegueixen metes que haguessin estat inassolibles sense art. Els casos inclouen iniciatives de dalt cap avall -com els de Antanas Mockus, ex alcalde de Bogotà, Colòmbia i moviments de baix cap amunt com el Teatre Oprimit creat pel brasiler Augusto Boal-. Així mateix, la pròpia iniciativa de Sommer, Pre-Textos, és un projecte d’alfabetització en zones de pocs recursos materials, que compta amb les arts populars per a interpretar qualsevol text; d’aquesta manera desenvolupa destreses tant intel·lectuals com cíviques. Amb la consigna ‘tots som agents cultural’,  El arte obra en el mundo demostra la urgent actualitat de l’educació estètica propasada per Friedrich Schiller per a evitar la violència i aconseguir la il·lustració. El llibre de Sommer és una crida a l’acció i una invitació a jugar.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.