Iñaki Bonillas, Hielos- Picos (Sèrie AL núm. 0)

Barcelona: ArtsLibris, 2015
500 exemplars, dels quals 400 estan numerats
50 de numerats i signats
50 de numerats H.C.
48 pàgines
28,1 x 21,7 cm

Impressió offset, enquadernació rústica
Il·lustracions en b/n
ISBN: 978-3-86335-708-5
Distribució: Buchhandlung Walther König, Köln

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

El llibre Hielos-Picos té una estructura circular i dues portades, és a dir: pot llegir-se passant les pàgines d’esquerra a dreta, o viceversa. Una de les meitats del llibre presenta imatges de La idea del norte: picos, una peça de Bonillas inspirada en la proposta que Carl Andre va enviar a Seth Siegelaub per al cèlebre Xerox Book (1968). Igual que els altres artistes convidats per Siegelaub a participar-hi si enviaven les seves idees per al llibre, a Carl Andre li van correspondre 25 pàgines de la publicació, que, en el seu cas, s’anaven omplint progressivament de requadres que semblaven surar a la superfície del paper. A la meitat de les pàgines de Hielos-Picos Iñaki Bonillas, al seu torn, ha disposat els requadres en les mateixes posicions que Andre al llarg de les pàgines, però els ha emplenat amb fotografies en blanc i negre dels pics muntanyosos més alts del món.

L’altra meitat de Hielos-Picos mostra imatges de l’obra Hielos: trozos rotos de porcelana blanca reproducidos mediante una fotocopiadora, de tal manera que evoquen trossos de gel que es van esqueixant i allunyant-se entre si.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.