Tope - Tofjan

Títol: Tope.
Autor: Tofjan.
Ciutat d’edició: Londres.
Any: 2021.
Tamany: 330mm x 268mm.

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Tope (Vol. 1) és una col·lecció de fotos anàlogues i impreses a mà que retrata l’energia caòtica, atipada i acolorida de la Ciutat de Mèxic i Oaxaca. Plagades de topalls —o reductors de velocitat d’impredictibles grandàries i formes—, els carrers de Mèxic conviden a frenar i apreciar la quotidianitat fascinant que es desembolica en elles: complexes escenes compostes de moviment i juxtaposició que s’entreteixeixen i conviuen en harmonia sota la llum daurada que les cobreix. Aquesta edició forma part d’un projecte de quatre volums a ser completats a Mèxic, sense data límit, amb la finalitat de registrar tant l’evolució de l’obra del fotògraf com de les dinàmiques socials i estètiques que es construeixen en els seus espais públics.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.