Ritter Sweet Soft

Títol: Bitter Sweet Soft
Autor: Bernat Millet
Editorial: Autoedició
Mesures: 20 x 30 cm
Nº pàgines: 144
Textos: Jorge Molinero
ISBN: 978-84-120387-0-5

40.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

La resiliència del poble sahrauí. Aquest projecte enfoca la seva mirada en la vida quotidiana, en un relat de l’íntim, on el pilar de la família sustenta uns camps on els habitants viuen les seves vides en un compàs d’espera. En aquest paratge inhòspit, desert real i metafòric, brollen esperances. Els seus habitants s’aixequen per rebel·lar-se contra la condemna de l’oblit, contra els dies no viscuts, contra la desolació. Criden, amb veu aspra, que encara queden forces per seguir lluitant.
Bernat Millet (Barcelona, ​​1986) és graduat en fotografia a la Universitat de Middlesex (Londres) i cursa el Màster en fotografia documental a la Mid Sweden University (Suècia). Millet utilitza la càmera de gran format com a eina de treball per fer una recerca crítica a la deshumanització de la societat. La seva recerca artística el porta a buscar l’essència que hi ha després de la lluita humana i la resiliència, fent-nos mirar a les persones oblidades per la societat directament als ulls a través del seu retrat. Contempla escenaris de transformació que han canviat acceleradament els últims anys per un desenvolupament humà que exclou l’ecosistema instaurat per la natura.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.