Flowers for Franco

47 fotografies de Toni Amengual (2011-2014)
96 pàgines
Mida: 13 x 21 cm
Dissenyat per: Tres Tipos Gráficos.
Text: Original en espanyol by Llucia Ramis Laloux.
Traducció: A Family Translation.
ISBN: 978-84-09-07036-7

Edició limitada de 500 còpies.

36.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

“La contradicció que suposa voler retratar amb una càmera allò que no pot ser vist amb els ulls és només una de les moltes contradiccions que m’han portat a publicar aquest llibre. Entre els anys 2011 i 2014 vaig visitar en nombroses ocasions la Vall dels Caiguts amb la intenció de conèixer, veure i entendre el que ha estat ocult per als que vam néixer passada la transició i hem crescut en democràcia, una democràcia a la qual avui tornen a ressorgir espectres i aparicions que crèiem superades.

Flowers For Franco és la peça que tanca la trilogia de llibres iniciada amb PAIN i seguida per DEVOTS. Un llibre que com els seus predecessors vol apel·lar els qui som com a societat. Quaranta-set fotografies se succeeixen en un relat fosc i complex. En aquesta ocasió el disseny del llibre va a càrrec de Tres Tipos  Gráficos. Inspirat en un missal, Flowers for Franco és un llibre de relats i oracions en què ha intervingut l’escriptora Llucia Ramis Laloux”.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.