Ustedes, los vivos - David Hornillos

Títol: Ustedes, los vivos.
Editorial: Dalpine.
Autor: David Hornillos.
Any de publicació: 2018.
Disseny: Antonio M. Xoubanova / Imprès a Artes Gráficas Palermo.
Pàgines: 872.
436 imatges.
Mides: 11,2 x 14,9 cm.
ISBN 978-84-608-8928-1.

35.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

En Ustedes, los vivos, David Hornillos torna a fotografiar els voltants d’una estació de tren de Madrid, en aquesta ocasió un descampat al costat de l’Estació de Chamartín, al nord de la ciutat. Aquest projecte continua amb el seu treball anterior, Mediodía, desenvolupant-se aquesta vegada en un paisatge desèrtic amb multitud de personatges travessant sense parar el que, pel que sembla, en un altre moment va ser un cementiri. El treball es fila a través de la fina línia de l’horitzó que acompanya en el seu transitar els passos d’aquests humans. Atocha i Chamartín són les dues úniques estacions ferroviàries en actiu de Madrid, cares d’una mateixa moneda, de la ciutat i del treball fotogràfic de David Hornillos: el taronja asfixiant que tanca als personatges de Mediodía és el contrapunt del fluir blau de Ustedes, los vivos, on contemplem una desfilada metafísica, un trànsit emmarcat net i nu d’uns personatges que no van a cap lloc perquè es limiten a passar. Éssers llançats al món, Ustedes, los vivos presenta un espai filosòfic i convida que divaguem sobre la nostra condició d’ens temporals i sobre l’existència mateixa.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.