Mies Missing Materiality

Títol: Mies Missing Materiality.
Editorial: Fundació Mies van der Rohe.
Autor: Anna Bach, Eugeni Bach y Ivan Blasi (coordinació).
Fotografia: Adrià Goula.
Ciutat de publicació: Barcelona.
Any de publicació: 2019.
Mides: 28 x 20 x 1,3 cm.
Pàgines: 88.
Il·lustracions: Color.
Enquadernació: Tapa dura, enquadernació suïssa o de “llom solt”.
Data de publicació: 2019.
ISBN: Inglés 9788494882005.

30.00

Disponibilitat: En estoc

Mies missing materiality va convertir durant onze dies el Pavelló Mies van der Rohe en una maqueta a mida real, amb totes les seves superfícies limitades a un únic material blanc i uniforme sota la voluntat dels arquitectes Anna & Eugeni Bach com a detonant per la reflexió.

Aquesta intervenció artística ha generat una nova publicació que s’afegeix a la col·leció de publicacions de la Fundació Mies van der Rohe: una bellíssima edició on es presenten a més de textos dels autors de la intervenció, les aportacions de Juhani Pallasmaa, Fabrizio Gallanti, María Langarita, Carlos Quintáns i Juan José Lahuerta amb imatges d’Adrià Goula que a més és autor d’un curtmetratge que recull tot el procés de la intervenció a partir de les reflexions de Juhani Pallasmaa. Un cop desmuntada la intervenció, el material utilitzat es reconvertí en una peça artística que ara es mostra i s’incorpora a la col·lecció de la Fundació Mies van der Rohe.

Vestir el pavelló Mies van der Rohe per a despullar-ho de tota materialitat.

Intervenció en el pavelló Mies van der Rohe.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.