Babelia & Other stories - Stella Rahola Matutes

Títol: Babelia & Other stories – Stella Rahola Matutes.
Editorial: Fundació Vila Casas.
Any de publicació: 2019.
Artista: Stella Rahola Matutes.
Autores: Glòria Bosch Mir; Mercè Vila Rigat; Linda Shevlin.
Pàgines: 103.
Dimensions: 16 cm x 16 cm.
Format: Tapa tova.

15.00

Disponibilitat: En estoc

Aquest catàleg inclou imatges de les obres que formen part de l’exposició “Babelia & Other Stories” de l’artista Stella Rahola Matutes celebrada al Museu Can Mario l’any 2019. També inclou textos de persones destacades dins l’àmbit de l’art contemporani. Es tracta, doncs, d’un catàleg d’art contemporani que recorda l’exposició esmentada i que permet gaudir-la de nou des de casa.

La mostra “Babelia & Other Stories” reuneix els darrers treballs de l’arquitecta i escultora Stella Rahola Matutes (Barcelona, 1980). Comissariada per Glòria Bosch i Mercè Vila, la mostra reformula, a través del continu estudi de les tècniques, la resistència i els límits dels materials, amb la porcellana, el vidre o el metall com a protagonistes.

L’obra de l’escultora es converteix en una construcció que transmuta els límits de la forma i la resistència cercada es rebel·la en forma d’eclosió, com si l’objecte resultant quedés suspès en l’aire en l’intent d’immortalitzar, com una imatge congelada, el zenit de la seva bellesa absoluta i, per tant, manifestar-se en un punt d’equilibri total.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.