UMBIGO #76

Títol: Umbigo #74
Autor: VV.AA
Editorial: Umbigo
Mesures: 20 × 27 × 1.3 cm
Any d’edició: 2020
Idioma: Anglès

10.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Amb motiu de la seva majoria d’edat en 2020, UMBIGO llança ara l’edició especial 18 anys. La revista inclou l’encàrrec de 18 projectes artístics, en els quals 38 artistes van ser posats en diàleg per a la concepció de cada projecte i als quals se’ls va proposar una reflexió sobre temes d’actualitat dels últims 18 anys. Cada duo d’artistes va triar un any sobre què van reflexionar i van treballar. També s’inclouen en aquesta edició una sèrie de testimoniatges/reflexionis de 18 pensadors, directors de museus, crítics i comissaris, sobre el panorama artístic nacional i internacional i sobretot el que és tangent a ell.

Portada i projecte artístic de Julião Sarmento.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.