Idilio - Gonzalo Elvira

Títol: Idilio.
Artista: Gonzalo Elvira.
Editorial: Cerilla Ediciones.
Col·laboració Galería RocioSantaCruz i Fundación Botín.
Textos: Zaida Trallero, José Luis Corazón Ardura, Paula Bertúa i Susana Bañuelos.
Fotografies: Dani Rovira i Equip Gasull.
Disseny gràfic: Pedro Hugo Carmo.
Traducció a l’anglès: Mariana Viotti.
Pàgines: 54.
Any d’edició: 2020.
Format: 28 x 21 cm.
ISBN 978-89-09-17488-1.

20.00

Disponibilitat: En estoc

Aquest llibre es va publicar amb motiu de l’exposició ‘’Idilio’ de Gonzalo Elvira a la Galeria RocioSantaCruz del 12 de desembre de 2019 al 8 de febrer del 2020.

Si bé la Bauhaus es mostrava avançada per al seu temps aplicant un ensenyament revolucionari i experimental que considerava per igual el sexe femení, tal com indicava una proclama en un dels seus fullets de propaganda: ¿Estàs buscant la veritable igualtat com a dona estudiant?, documents i relats personals palesen que no va ser així. Gonzalo Elvira (Patagònia, Argentina, 1971) té projectes que apunten en aquesta direcció. A Bauhaus, 1919. Modelo para armar (començat el 2011), l’artista dibuixa dissenys ideats per les dones a la Bauhaus, en una mena de reivindicació d’aquelles produccions. Les peces tridimensionals que Elvira inclou en aquesta sèrie fan referència a un dels arguments utilitzats pel professorat, per a les noies que aspiraven a treballar als tallers d’arquitectura o ebenisteria de l’escola i que eren adreçades als tallers de ceràmica o tèxtil, com era la manca de tridimensionalitat.

 

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.