Transient Senses - Alex Arteaga

Títol: Transient Senses.
Editorial: Fundació Mies van der Rohe i RM Verlag.
Autor: Alex Arteaga.
Mides: 15 x 24 x 1,2 cms.
Pàgines: 104.
Il·lustracions: 33 fotografies B/N.
Encuadernació: Rústica.
Data de publicació: 2016.
Idioma: Anglès.
ISBN: 9788416282678.

30.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Intervenció en el Pavelló Mies van der Rohe.
Aquest llibre conclou el projecte d’investigació artística Transient Senses, que es basa en el Pavelló Alemany de Barcelona dissenyat per Mies van der Rohe. Mitjançant la realització d’una instal·lació sonora al Pavelló i assajos de vídeo, àudio i textos, exposats conjuntament a la Fundació Antoni Tàpies, Alex Arteaga investiga la formació dels conceptes d’interioritat i exterioritat en l’experiència arquitectònica. El llibre inclou una descripció general del projecte i el seu context, a més d’un text del propi autor, que s’enriqueixen amb fotografies documentals i els enllaços d’accés als assaigs audiovisuals.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.