Assaig S.T 1909-1919 - Gonzalo Elvira

Llibre en motiu de l’exposició “Assaig S.T 1909-1919”.
Textos: Osvaldo Bayer i de Óscar Alonso Molina.
Disseny: PH estudio.
Fotografíes: Ariel Ballester i Hernán Galbiatti.
Traducció a l’anglas: Mariana Viotti.
Mides: 21 x 15 cm.
Textos: Castellà i anglès.

15.00

Disponibilitat: En estoc

Amb motiu dels cent anys de la Setmana Tràgica de Buenos Aires presentem al Parc de la Memòria, Assaig S.T. 1909-1919 de Gonzalo Elvira, artista argentí radicat a Barcelona. L’exposició reuneix un conjunt d’obres que entrecreuen els successos esdevinguts en les “setmanes tràgiques” que van tenir lloc a Barcelona (1909) i a Buenos Aires (1919), i porten al present (2019) la possibilitat de qüestionar les crisis de representació política, social i econòmica que travessen aquests cent anys d’història.

Elvira presenta un assaig en el qual la imatge ens permet pensar en l’atemporal del seu estatut, en la capacitat d’establir sentits per fora del seu temps i, sobretot, en la possibilitat d’universalitzar la incapacitat d’un sistema que al llarg de la història replica la mateixa lògica.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.