The (Invisible) Art of Documenting Art

Títol: The (Invisible) Art of Documenting Art
Autora: Cristina Garrido
Idioma: Espanyol/English
Format: 225 x 305 mm
Disseny Gràfic: Setanta
ISBN: 978-84-945161-7-7

39.00

Disponibilitat: En estoc

Som espectadors de pantalla. Consumidors virtuals d’art contemporani. Visitem museus, galeries, biennals i fires sense necessitat de desplaçar-nos, gràcies a professionals que retraten peces, exposicions, instal·lacions, performances, fins i tot art sonor. La seva mirada es tradueix en imatges que sintetitzen i transformen el fet artístic i que ens obren les portes a la curiositat.

Qui són aquests fotògrafs, quin procés segueixen per a crear les seves imatges, com aconsegueixen distingir-se en un regne de plataformes de digestió compulsiva de fotografias, per què en el sistema de l’art, sempre preocupat per l’autoria, passen tan desapercebuts que es necessita una lupa per a trobar la seva signatura en els crèdits.

L’artista Cristina Garrido ha conversat amb vuit d’ells (Roberto Ruiz, Peter Coix, Moritz Bernoully, Carlos Díaz Corona, PJ Rountree, Erika Barahona Ede, Ela Bialkowska i Andrea Rossetti). Aquesta és la història -o almenys una de les històries- de la cara B de l’art: la (invisible) figura del fotògraf que documenta art contemporani.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.